Köp pinnstolar i olika färger billigt online

Köksstolar

Möbelbutiken Trendrum erbjuder superfina
pinnstolar i en stor mängd olika färger och med snabb
leverans (fri frakt när du handlar för över 999 kr)

Möbelvaruhuset Furniturebox
erbjuder billiga pinnstolar fraktfritt
hela vägen hem

Trendrum erbjuder
fler än 90 olika pinnstolar
med snabb leverans och
fri frakt över 999 kr

Köp pinnstolar billigt online

Trendrum Furniturebox
Besök Trendrum
Trendrum
Se alla pinnstolar som finns att köpa hos Trendrum
Se alla pinnstolar som finns att köpa hos Furniturebox

Det känns gediget och hemtrevligt med en pinnstol. En möbel som verkar ha funnits sedan tidernas begynnelse. Helt klart har den en mycket rik och lång historia i Sverige, och den fortsätter att utvecklas. Nya färger, modeller och varianter kommer hela tiden upp, som bara bevisar att det verkligen är en klassiker.

Idag finns det ett fantastiskt stort utbud av snygga pinnstolar. De kommer i ett antal olika färger, modeller och varianter. En del är naturfärgade, man lackar bara stolen så att träets ådror kan komma fram. Men du kan också få pinnstolar i härliga färger och nyanser. Detta gör det så mycket lättare att passa in den med den övriga inredningen. Du måste inte längre köpa köksbord och stolar tillsammans, eftersom du alltid kan hitta en modell och färg som matchar det du redan har.

Priserna på pinnstolar kan också variera ganska mycket. Du har flera rimliga alternativ, speciellt om du väljer att handla på nätet från butiker som Trendrum eller Furniturebox. I dessa butiker hittar du robusta och väldesignade stolar som dock inte kostar så mycket. I andra ändan av spektrumet har du lite lyxigare pinnstolar, som Lilla Åland. De har dock alla den där härliga, hemtrevliga känslan, som är en av anledningarna till att de är så populära.

Du kan göra mycket med en pinnstol. Dels kommer de i flera olika färger, vilket bara det ger ett annorlunda utseende. Samma stol i blått eller rött ger ett helt unikt intryck. Men sedan kan du också komplettera stolarna med en bekväm dyna. Här finns det stora möjligheter att koppla samman med resten av rummet. Kanske samma nyans som köksduken eller gardinerna. Eller så plockar du upp färgerna från kökslampan.

Annars så är faktiskt pinnstolen vacker som den är. Eftersom det finns en lång rad med olika modeller kan du alltid hitta en som du tycker om. Vissa pinnstolar har armstöd för att du ska sitta extra bekvämt. En del har böjd rygg som är lite grand som en omfamning. Det finns modeller med mer fyrkantig sits medan andra har en något avlång utformning.

Den klassiska pinnstolen - En kär gammal stol

Pinnstolen i olika utformningar har funnits i ett par hundra år i Sverige. Även om det finns olika modeller och design så har den i stort sett förblivit sig lik. Det är en klassisk stol som passar in i alla rum och miljöer. Du kan lika gärna ha den i köket som i vardagsrummet. Eller varför inte i sovrummet? En pinnstol i hemmet är alltid ett mycket bra val.

Pinnstolar är lika aktuella nu som för hundra år sen

Pinnstolar i olika färger

Klassiska pinnstolar med hög rygg och armstöd Pinnstol i elegant svartmålad träfaner Vitmålad pinnstol i klassisk design Pinnstol i ekbetsat gummiträ Pinnstol i elegant oljad ek Pinnstol i pastellgrön färg Rödmålad pinnstol i klassisk design Röd pinnstol Klassisk pinnstol i oljad björk En pinnstol i en unik blå färg Pinnstol med armstöd